Privacybeleid

Hier vind je de privacy verklaring van Guru-Ohm. Hierin wordt omschreven hoe er met jouw persoonlijke gegevens om wordt gegaan die worden verzameld door Guru-Ohm.

Inleiding
In deze privacy verklaring lees je alles over de manier waarop jouw persoonsgegevens worden verzameld en hoe daarmee omgegaan wordt. Zo wordt uitgelegd waar jouw gegevens opgeslagen liggen en voor welke doelen jouw gegevens opgeslagen worden. Daarnaast vind je hier ook al jouw rechten met betrekking tot jouw gegevens en hoe je gebruik kunt maken van die rechten.De privacyverklaring zal soms gewijzigd worden door bijvoorbeeld wetswijzigingen. Het is daarom raadzaam de verklaring periodiek te raadplegen.

Guru-Ohm
Ons website adres is: https://guru-ohm.nl

Guru-Ohm is een initiatief van een aantal muzikanten, die het fijn vinden om samen mantra’s te zingen. De website van Guru-Ohm is er op gericht dat bezoekers informatie kunnen vinden over ons, ons mantra zingen, onze opgenomen mantra’s kunnen beluisteren en kunnen zien wanneer en waar wij een mantra avond verzorgen.
Er zijn situaties waarin jouw gegevens door Guru-Ohm verzameld worden. Het is daarom goed dat je weet wat daarmee gedaan wordt en hoe je jouw wensen rondom jouw gegevens kan aangeven. Daarover gaat deze verklaring.
Als jij je niet prettig voelt omtrent het gebruik van jouw gegevens door Guru-Ohm, neem dan gerust contact op!
privacy@guru-ohm.nl

Doel gegevens
Er wordt door Guru-Ohm voor een aantal doelen persoonsgegevens verzameld. Deze worden hieronder toegelicht.
1. Het versturen van nieuwsbrieven
Guru-Ohm stuurt via e-mail nieuwsbrieven. Deze nieuwsbrieven zijn informeel van karakter. Je voornaam, achternaam en e-mailadres worden verzameld via het daarvoor bestemde formulier op de website van Guru-Ohm.
2. Contact opnemen
Jouw gegevens zullen verzameld worden als jij contact opneemt met Guru-Ohm via de website. Op de contactpagina wordt echter alleen gevraagd om de benodigde gegevens zoals je naam en e-mailadres.
3. Analytics
De website van Guru-Ohm verzamelt jouw gegevens om de website te verbeteren. Dit gebeurt met Google Analytics. Deze gegevens zijn anoniem en zijn dus niet gebonden aan jouw persoonlijke gegevens. Denk hierbij aan informatie zoals de duur van je website bezoek of de pagina’s die je bezoekt.
Alle gegevens worden alleen verwerkt met jouw uitdrukkelijke toestemming. Je kunt je overigens afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Tevens kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen.

Ontvangers
De gegevens die Guru-Ohm ontvangt en verwerkt worden beheerd d.m.v.:
1. Mailchimp
De nieuwsbrieven worden verzonden met Mailchimp. Op het moment dat jij je aanmeldt voor de nieuwsbrief, wordt jouw e-mailadres, voornaam en achternaam (dat wat je zelf hebt ingevuld op onze website) automatisch opgeslagen in de daarvoor bestemde lijst binnen Mailchimp.
2. Strato AG
De e-mail van Guru-Ohm wordt gehost bij Strato AG. Als jij contact opneemt via de contactpagina of via e-mail, worden die betreffende mails opgeslagen op de servers van Strato AG. Ook de website en back-ups van de website worden gehost bij Strato AG.

Links
Op onze website kan je links naar externe websites aantreffen. Door op een link te klikken ga je naar een website buiten Guru-Ohm om. Het kan zijn dat deze externe websites gebruik maken van cookies. Graag verwijzen wij hiervoor naar de cookie- of privacyverklaring van de betreffende website/social media platform.

Opslag periode
Jouw gegevens worden voor langere tijd bewaard door Guru-Ohm, maar nooit langer dan nodig is voor het uitvoeren van activiteiten, tenzij we op grond van een wettelijke regeling jouw gegevens langer moeten bewaren.
1. Het versturen van nieuwsbrieven
Jouw e-mailadres, voornaam en achternaam worden opgeslagen in Mailchimp. De opslag van jouw gegevens is voor onbepaalde tijd. Jij kan je namelijk uitschrijven wanneer je maar wilt via de link onderaan de nieuwsbrieven of door een mail te sturen naar privacy@guru-ohm.nl.
2. Contact opnemen
Op het moment dat je contact opneemt met Guru-Ohm via mail, dan worden die gegevens die jij meestuurt, zoals bijvoorbeeld je naam, bedrijfsnaam, telefoonnummer en e-mailadres, opgeslagen op de mailserver. Die mails worden tot maximaal vier jaar terug bewaard.
3. Analytics
De gegevens die Analytics op de website verzameld zijn anoniem, dus niet verbonden aan jouw naam, e-mailadres of IP-adres. Deze gegevens worden voor 14 maanden bewaard binnen Google Analytics.

Beveiliging
Er worden van jouw persoonsgegevens geen fysieke kopieën gemaakt. Je gegevens worden alleen beheerd in de eerdergenoemde systemen en software.
De persoonsgegevens die door Guru-Ohm worden beheerd, zijn alleen toegankelijk via bovenstaande software en zijn beveiligd met een wachtwoord en daar waar mogelijk met tweestapsverificatie.
Bij deze tweestapsverificatie wordt een code vanuit de software gegenereerd en verstuurd naar Guru-Ohm. Deze code dient gebruikt te worden tijdens het inlogproces.
De apparaten die jouw gegevens openen zijn elk zelf ook vergrendeld met een wachtwoord. Het aantal apparaten die toegang hebben tot jouw gegevens wordt beperkt tot alleen de benodigde apparaten.
Daarnaast wordt jouw bezoek aan onze website beveiligd door een SSL certificaat. Dit betekent dat jouw verbinding met de website van Guru-Ohm privé is. Je herkent deze beveiliging aan het groene slotje voor de URL.

Jouw rechten
1. Recht op inzage
Je hebt het recht om ten alle tijden jouw gegevens op te vragen die bij Guru-Ohm vastgelegd en bewaard worden. Dit doe je door een e-mail te sturen naar privacy@Guru-Ohm.nl.
Je krijgt dan een overzicht van jouw gegevens.
2. Recht op rectificatie
Kloppen je gegevens niet? Of zijn je gegevens veranderd? Je hebt het recht om dit te laten rectificeren door Guru-Ohm. Je gegevens omtrent de nieuwsbrief kan je aanpassen via de daarvoor bestemde link onderaan elke nieuwsbrief.
3. Recht op wissen van gegevens
Wil je niet langer dat jouw gegevens bij Guru-Ohm vastgelegd zijn? Dan heb je het recht op het laten wissen van jouw gegevens.
4. Recht op het indienen van een klacht
Je hebt het recht om een klacht in te dienen bij Autoriteit Persoonsgegevens, als je vindt dat Guru-Ohm niet op de juiste manier met jouw gegevens omgaat. Dit kan via deze link
5. Recht op stop gegevensgebruik (bezwaar)
Wil jij niet dat Guru-Ohm jouw gegevens gebruikt? Dan heb je het recht op het stoppen van het gebruik van jouw persoonsgegevens. Het gebruik maken van deze rechten kan via privacy@guru-ohm.nl onder toezending van een kopie id-bewijs waarbij de pasfoto, de nummers onderaan het paspoort, id-bewijsnummer en BSN onleesbaar zijn gemaakt. Het streven is om binnen een week te reageren.

Plichten
Guru-Ohm verwerkt persoonsgegevens op grondslag van toestemming. Jouw gegevens zullen nooit verkocht worden aan derden.

De gegevens die verplicht zijn om aan te leveren, zijn de minimale benodigde gegevens voor het aanbieden van de diensten. Je e-mailadres is bijvoorbeeld nodig om de nieuwsbrief te kunnen versturen. Als deze verplichte gegevens niet worden aangeleverd, kan Guru-Ohm de betreffende nieuwsbrief niet versturen.

Guru-Ohm behoudt zich het recht de gegevens te openbaren wanneer dit wettelijk is vereist dan wel wanneer Guru-Ohm dit gerechtvaardigd acht om te voldoen aan een juridisch verzoek/proces of om de rechten, eigendom of veiligheid van Guru-Ohm te beschermen. Daarbij trachten wij altijd jouw recht op privacy zoveel mogelijk te respecteren.
Heb je toch nog vragen? Neem gerust contact op via onderstaande contactgegevens.

privacy@guru-ohm.nl
p/a Koekoekstraat 11 | 6666DC | Heteren

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang informatie van Guru-Ohm per e-mail!

Je gegevens worden gebruikt voor het versturen van onze nieuwsbrief zoals omschreven in onze privacyverklaring

Je hebt je succesvol aangemeld!

X